Husholdning

Vælg miljørigtig husholdning med mere holdning

Når du vælger produkter til din husholdning, er der mange aspekter at tage højde for. Særligt dit og din families helbred, naturen og miljøet er vigtige aspekter at inddrage ved købet af produkter til din husholdning. Det gælder både, når du vælger vaskemiddel, rengøringsartikler, fryseposer og meget andet, som du bruger på jævnlig basis.

Når du vælger miljøvenlige husholdningsprodukter, beskytter du nemlig dig selv og dine omgivelser mod sundhedsskadelige stoffer og overflødig kemi. Det er derfor vigtigt at vælge miljørigtig husholdning med mere holdning for at minimere din og din families risiko for bl.a. at udvikle allergi. Med Änglamark husholdningsprodukter, er du sikker på at få miljøvenlige produkter af høj kvalitet uden overflødig kemi. Vi stiller nemlig krav til indholdsstoffer, funktionalitet og effektivitet på alle produkter til husholdning og arbejder tæt sammen med vores leverandører under udviklingen af produkterne.

Änglamarks husholdningsprodukter Svanemærkes og Astma- og allergimærkes, hvis der findes kriterier for den pågældende vare. Det garanterer, at de opfylder de absolut højeste miljøkrav og har en høj kvalitet. Når du vælger husholdningsprodukter fra Änglamark, gør du derfor din husholdning så miljøvenlig, bæredygtig og økologisk som overhovedet muligt.

Undgå allergi med miljøvenligt vaskemiddel

Valget af vaskemiddel har stor betydning for både dit helbred og miljøet. Svanemærket er her din garanti for, at Änglamarks tøjvask er blandt de mindst belastende for miljøet. Når du vælger Änglamarks miljømærkede vaskemiddel, er du derfor garanteret, at produktet er blandt de mindst belastende for miljøet uden, at hverken kvaliteten eller effektiviteten forringes.

Bruger du tabletterne, er du også sikker på ikke at overdosere dit vasketøj. Vaskemidlerne er desuden Astma- og allergimærket, hvilket betyder, at risikoen for at du eller dine nærmeste udvikler allergi er minimal. Hvis du vil gøre endnu mere for at skåne naturen, kan du blandt andet vælge at vaske dit tøj ved lavere temperaturer og bruge tørresnoren i stedet for tørretumbleren.

Miljøvenlige rengøringsartikler til ethvert hjem

Når du skal gøre rent i huset, er det vigtigt at vælge artikler til rengøring uden tilsat kemi for at undgå allergier. Du kan bl.a. vælge vores baderumsspray, krystal sæbe, køkkenspray, glas- og ruderens eller opvaskegel, der alle er Svanemærket. På den måde er du og naturen garanteret mindst mulig unødig miljøbelastning.

Vores vaske- og rengøringsmidler er desuden koncentrerede produkter, der sparer på både emballagemængden og ressourcer til transport. Papirprodukterne er rullet stramt for at spare på ressourcer til emballage, transport og opbevaring. Når det er muligt, doserer vi produkterne, som fx rengøringstabs, så der ikke er risiko for overdosering. Hvis du vil sikre en lav miljøbelastning, er det vigtigt, at du altid husker at følge doseringsvejledningen.

Stort udvalg af miljøvenlige husholdningsprodukter

Hos Änglamark finder du mange forskellige miljøvenlige produkter inden for husholdning, som kan beskytte dig og miljøet mod overflødig kemi. Du kan blandt andet få forskellige vaskemidler til både vaske- og opvaskemaskine, sæber, universalrengøring, toiletpapir, køkkenruller og meget mere. Vi har også fryseposer til dine frostvarer, som en miljøvenlig nyhed.