Rengøringsartikler

Grå er et grønt valg

Går du også mere op i godt miljø end godt udseende? Så vil det glæde dig at høre, at udvalgte af Änglamarks emballager inden for rengøring og vask fremover vil være grå i stedet for hvide.

Da vi i sin tid begyndte at genanvende genbrugsplast, var vi nogle af de første på markedet. Men i takt med, at vi alle er blevet mere opmærksomme på genanvendelse, er det blevet populært. Så populært, at der simpelthen ikke er nok hvid genbrugsplast til alle os, der gerne vil spare på plasten.

Derfor bliver udvalgte af vores emballager nu grå. Det vigtigste for os er nemlig ikke farven, men den bedste genanvendelse. Derfor har vi også takket nej til at få farvet den grå genanvendte plastik hvid. Det ville nemlig ikke være særlig grønt.

Hos Änglamark holder vi altid øje med, hvordan vi kan forbedre vores produkters emballage, så de ikke kun er til fordel for dig, men også for vores miljø.

Rengøring - Vælg dine rengøringsartikler med omhu

Når du skal vælge rengøringsartikler til din husholdning, er det vigtigt at vælge artikler uden tilsat kemi. Din rengøring påvirker nemlig ikke kun dig selv, men også din familie og dine omgivelser. Med Änglamarks miljøvenlige rengøringsartikler sikrer du derfor dig selv og din familie en ren hverdag uden sundhedsskadelige kemikalier.

Alle Änglamarks rengøringsartikler er Svanemærket og er skånsomme over for både miljøet og din hud. Svanemærket er derfor din garanti for mindst mulig miljøbelastning, da det sikrer strenge krav til kvaliteten af produkterne. På den måde er du og naturen garanteret mindst mulig unødig miljøbelastning. Når du vælger Änglamark til din rengøring, nedsætter du dermed risikoen for allergi og overfølsomhed til glæde og gavn for dig og din familie.

Vores udvalg af miljøvenlige rengøringsartikler spænder bredt. Du kan bl.a. vælge vores baderumsspray, der effektivt fjerner kalk og snavs, vores krystal sæbe, der anvendes til rengøring af bl.a. stengulve og vores køkkenspray, der opløser fedt og snavs.

Du kan også vælge vores glas- og ruderens, der opløser fedt og snavs uden at efterlade spor, vores miljøvenlige vaskemiddel eller vores opvaskegel, der er let og effektiv at anvende.

Gode råd til miljøvenlig rengøring

For at skåne miljøet er det vigtigt at bruge miljømærkede rengøringsmidler, når du gør rent. De indeholder nemlig kun de kemikalier, der er mindst skadelige for naturen, og som ikke forårsager allergiske reaktioner på huden. Det er derfor vigtigt at kigge efter Svanemærket og ikke prisen, når du køber dine rengøringsartikler.

Det er også vigtigt at dosere korrekt efter anvisningerne på produktets bæredygtige emballage. Hvis du doserer forkert, kan du skade både miljøet og dig selv. Man får nemlig mindre effekt per anvendt sæbe samt en lavere udnyttelsesgrad af sæben, som ikke tager hensyn til miljøet. Du får derfor ikke noget ud af at overdosere, for sæben er fremstillet til at skulle fortyndes.

Det er også en god idé at anvende rengøringsmidlet mest muligt, så det ikke går til spilde. Det er her en god ide at starte med de mindst beskidte steder i huset og runde af der, hvor der er allermest snavs. Du kan fx begynde med at rengøre sofabordet og afslutte med badeværelset, hvor der ophober sig flest bakterier i løbet af en dag.