Vaskemiddel

Vaskemiddel fra Änglamark fjerner ikke blot snavs og pletter. Enzymerne i vaskemidlet giver ligeledes tøjet længere levetid.

European Private Label Award Winner 2020

Udover at være en testvinder, har Änglamark Colorvask vundet en pris for at være det mest innovative produkt lanceret på Household markedet i Europa. Dommerne roste produktet for dets klarhed, brugervenlighed, rene budskab og for at gøre det nemt for forbrugerne at vælge bæredygtigt.

Bedst i test - August 2021

"Änglamark Color er klart det bedste kulørte vaskemiddel i testen. Særligt på vaskeeffektivitet/pletfjerning klarer det sig bedre end andre vaskemidler. Det er godt til at fjerne f.eks. græs, sennep, balsamisk dressing og kødfedt, som er pletter, der kan være svære at komme af med"

Änglamarks Color vaskemiddel har vundet 'Bedst i test' ikke mindre end tre gange hos Forbrugerrådet Tænk. Vaskemidlet får ros for sin effektivitet og at det er uden uønsket kemi og parfume, er svanemærket og mærket med allergimærket Blå Krans.

Änglamark vaskemiddel – Lad tøjet længe leve

Når du anvender Änglamark vaskemiddel, der både er mærket med Astma-Allergi Den Blå Krans og Svanemærket, minimerer du både din og din families risiko for at udvikle allergi. Du undgår derved sundhedsskadelig kemi, og Svanemærket er samtidig din garanti for, at tøjvasken er blandt de mindst belastende for miljøet.

Änglamarks vaskemiddel i en unik squeeze-flaske

Änglamark har en fantastisk og miljøvenlig emballage, der er skabt af genanvendt plast, til de flydende vaskemidler. Genanvendt plast betyder, at plasten tidligere har haft et liv som eksempelvis en vandflaske eller lignende.

Designet på emballagen gør det meget nemmere at bruge vaskemidlet, hvor der både er tænkt på miljøet og det praktiske element. Der er angivet markeringsstreger på siden af flasken, der gør det nemmere at ramme den perfekte dosering til vasketøjet.

Derudover er vaskemidlet det første af Änglamarks husholdningsprodukter, der er udstyret med en squeeze-funktion. Designet betyder, at flaskerne er drypfri, samt at det er meget nemmere at vælge den rette dosering til vasketøjet. Der er 50 ml mellem to streger på flasken, så flasken både er praktisk, nem at benytte og mindsker spild.

Selve flasken er produceret af 100% genanvendt plast. Samlet set er hele emballagen baseret på 77% genanvendt plast. Det er kun vores låg, der ikke kan produceres med samme plasttype.

Änglamarks flydende vask har det samme fantastiske indhold som altid. Änglamarks vaskemidler indeholder op til 6 effektive enzymer, der er med til at gøre forskellen for tøjet på både kort og lang sigt.

Enzymer bliver betegnet som naturens egne vaskeagenter og de virker hurtigt på genstridige pletter, uden at de skader tøjet eller belaster miljøet. Med enzymer i vaskemidlet får man færre skadelige kemikalier, mere effektivt pletfjerning og større nænsomhed mod tøjet.

Med sammensætningen af de mange forskellige enzymer, har du også mulighed for at spare penge på vasketøjet, da tøjet nu bliver fuldstændig rent ved lavere temperaturer.

Praktiske proteasepiller proteinrige pletter som blod, æg og græs fra hinanden og beskytter dit tøj.
Ambitiøse amylaseangriber pletter som kan klistre. F.eks. supper og sover og skyller dem ud i vaskevandet.
Proaktive pektat lyasepresser frugtrester, juice, yoghurt og tomatsovs og nedbryder dem fuldstændigt.
Listige lipaselægger ikke fedtfingre imellem, når den fjerner madolie, baconfedt eller læbestift fra dit tøj.
Seriøse cellulasesørger for at forlænge tøjets levetid, fordi fnuller forsvinder imens farver og hvidt holdet og stoffet forbliver blødt.
Mesterlige mannanase

minimerer pletter fra dressing, is og andre forarbejdede fødevarer samt kosmetik og tandpasta.

Giv dit tøj et langt og godt liv med Änglamarks vaskeråd

  • Vi har samlet vores bedste vaskeråd, så du står stærkere i kampen mod det snavsede vasketøj:
  • Brug Svanemærket vaskemiddel med enzymer, uden parfume og farvestof
  • Fyld vaskemaskinen – det sparer på energien
  • Vask ved lave temperaturer, f.eks. 20, 30 eller 40 grader*
  • Det er ikke temperaturen på vandet, der gør tøjet rent, men vaskemidlet
  • Spring forvasken over. Det gør ikke tøjet renere
  • Tør dit tøj udenfor, ikke i tørretumbleren. Det sparer en masse energi
  • Frisk dit tøj op ved at lufte det, i stedet for at vaske det
  • Vask altid dit tøj på vrangen – det forlænger tøjets levetid
  • Følg doseringsvejledningen på emballagen

Tørvejr er tørrevejr

​Skal dit tøj tørres udenfor? Änglamarks tøjklemmer er produceret af FSC-mærket træ, der sikrer bæredygtigt skovbrug. Det betyder, at træerne fældes, uden at hverken dyr, mennesker eller miljøet omkring skovene påvirkes negativt.