Kaffen alle husker


Irmas Blå Kaffe behøver ingen præsentation. Den velafbalancerede og velsmagende kaffe er en klassiker, som har begejstret kaffedrikkere i generationer. Hvad gør den så særlig? Svaret ligger i detaljerne – kaffen er nemlig nøje udvalgt og er med sin dejlige fyldighed og lette syrlige undertoner den perfekte kop kaffe – og et ikon blandt Irmas mange varer.

Fås i udvalgte butikker i østdanmark

Tid til te

Det bliver aldrig umoderne at tage et par minutter ud af kalenderen med en tiltrængt pause og en kop varm te. Du bør helt klart smage de skønne te-varianter fra Irma, som har en lang tradition for især klassisk sort te. Earl Grey, English Breakfast eller måske den karakterfulde Keemun…? Uanset hvilken te, du ynder at drikke, skal du vide, at Irmas te er lavet i tæt samarbejde med det hæderkronede danske tefirma Fredsted The, der har excelleret i te siden 1917.

Fås i udvalgte butikker i østdanmark

Brownie med den fineste chokolade

Brownie er og bliver en favorit, når du har lyst til lidt ekstra lækkert. Irmas mørke brownie er bagt på smør og den klassiske belgiske Callebaut-chokolade. Og med et kakaoindhold på mindst 70 %, bliver du forkælet med en fyldig og intens smagsoplevelse, der ikke fås bedre.
Men vent, der er mere! For sværger du til hvid chokolade, bør du prøve Irmas hvide brownie bagt på smør og den klassiske belgiske hvide Callebaut-chokolade. Her er desuden tilføjet valnødder, som, sammen med den gode chokolade, giver den fyldige brownie et delikat nøddetvist.

Tip! Fuldend smagsoplevelsen og server din brownie med lidt friske bær og måske en kugle af Irmas økologiske vaniljeis.

Fås i udvalgte butikker i østdanmark

Tærten alle taler om


Genoplev smagen af sol og sommer med Irmas populære hindbærtærte på smørbagt mørdejsbund dækket med hindbærpuré og lækre glaserede hele hindbær. Det er uden tvivl en frugttærte, der imponerer på alle parametre, og serverer du den sammen med lidt creme fraiche, er der ikke et øje tørt.

Fås i hele Danmark

Den verdensberømte kagedåse


Irmas berømte blå kagedåse, der har gået sin sejrsgang over hele verden. Danish Butter Cookies er nemlig sprøde, søde og smørbagte efter traditionelle danske opskrifter. Selvfølgelig!

Fås i udvalgte butikker i østdanmark

Til en rejemad deluxe


Elsker du en god rejemad, kan vi kun anbefale dig at prøve Irmas grønlandske rejer. De fanges i de kolde farvande omkring Grønland og koges, pilles og nedfryses lynhurtigt. På den måde bliver den friske smag og lækre konsistens bevaret helt optimalt. Når du vælger produkter med MSC mærket den blå fisk, er du med til at sikre fisk og skaldyr for fremtiden og bæredygtige fiskebestande.

Fås i hele Danmark

Sild på gammeldags manér


Alt godt kommer til den, der venter… Det er netop tanken bag tilberedningen af Irmas gammeldags modnede sild. De ligger nemlig i saltlage et halvt år, før de er færdige, hvilket giver den velkendte lækre smag, og gør dem ekstra faste i kødet. Sildene fås i tre varianter: Kryddersild, Marinerede sild og Karrysild og kommer på glas i gode bidder.

Fås i hele Danmark

God smag på dåse


Der findes tun på dåse, og så findes der Irma tun på dåse. Irmas dåsetun er et godt eksempel på, hvor delikat og smagfuld tun kan være. Du kan vælge imellem tun i vand og tun i olie, men fælles for begge er, at tunstykkerne er store og saftige. Tunen er i øvrigt gulfinnet og MSC-certificeret. For at kunne bære MSC-logoet kræver det at tunen kommer fra et fiskeri, der er certificeret af en 3. parts certificeringsorganisation efter MSCs fiskemiljøstandard for bæredygtigt fiskeri.

En portugisisk delikatesse

De absolut bedste sardiner kommer, efter vores mening, fra portugisiske A Poveira. Omhyggelig forarbejdning og gode råvarer sikrer Irmas sardiners gode kvalitet. Protugisisk stemning leveret direkte til frokosten eller ved middagsbordet.
Irmas sardiner kommer fra et fiskeri, der er blevet uafhængigt certificeret efter MSCs standard for effektivt forvaltet og bæredygtigt fiskeri.

Krydret til perfektion


Drøm dig væk til sol og varme ved Middelhavet med Irmas smagfulde og saftige sorte og grønne oliven. Vælg imellem fem skønne smagsvarianter krydret til perfektion med bl.a. timian, oregano, mynte og chili – og alle sammen uden sten. Den helt perfekte snack!

Fås i udvalgte butikker i Østdanmark

Pålægssalater - som fuldender din frokost


Tag din frokost til helt nye højder med en af de populære pålægssalater fra Irma. De er ikke bare gode – de er også fremstillet efter Irmas klassiske opskrifter med mayonnaise. De smager simpelthen bare af mere, og så er det jo heldigt, at der findes mange af slagsen.

Fås i hele Danmark

Et stykke med lækkerhed


Blandt Irmas vanedannende favoritter finder du Marie Leverpostej. Her er der blevet kælet for detaljerne med en lækker og cremet konsistens fra bl.a. creme fraiche og champignon, og så er postejen smagt til med kardemomme, allehånde og ingefær. Alt i alt en virkelig speciel leverpostej, som tager sig rigtig godt ud på et stykke rugbrød og pyntet med agurk og bacon. Mums!

Fås i hele Danmark

Forårsrullerne hele familien elsker


Irmas håndrullede forårsruller er altid gode at have i baghånden – og på lager i fryseren – når sulten melder sig og tiden er knap. Nyd dem sprødstegte eller direkte fra ovnen og vælg imellem fyld af kylling og grove grøntsager eller oksekød og grøntsager. Et sikkert hit for hele familien!

Fås i hele Danmark

Saucer du bare må smage

Blandt Irmas lækre serie af saucer finder du de her to prisvindende favoritter: Den cremede bearnaisesauce og den let syrlige hollandaisesauce. Saucerne sætter prikken over i’et på dine middage med lækre smagsnuancer. Bearnaisen er med sin fyldige smag af estragon og æggeblommer af æg fra fritgående høns f.eks. det perfekte supplement til en god bøf. Og som tilbehør til fisk er Irmas hollandaise med citronsaft, estragoneddike og æggeblommer af æg fra fritgående høns helt forrygende.

Fås i udvalgte butikker i Østdanmark

Mayonnaise & Remoulade 

Blandt Irmas absolutte bestsellere finder du de her to favoritter - nemlig den cremede mayonnaise og den økologiske grovhakket remoulade. De sætter prikken over i'et på din mad igen og igen, og har du først smagt dem, bliver de et must i køleskabet. Du kan godt glæde dig!

Fås i hele Danmark

Gør din risotto endnu bedre


Vil du lave en risotto, der sidder lige i skabet, skal du have fat i Irmas økologiske Arborio Risottoris. De store og tykke riskorn har klassifikationen ”Superfino”, hvilket er din garanti for, at risene får en perfekt konsistens efter kogning, og gør denne type ris det foretrukne valg til den italienske klassiker risotto.

Tip! Arborio Risottoris er også velegnede at bruge til risdesserter eller som fyld i kolde salater.

Fås i udvalgte butikker i Østdanmark

Landgraf Riesling Feinherb & Spätburgunder Trocken

Godt nyt til alle vin-elskere, for nu kan du nemlig finde de bedste vine fra Irma i din lokale Kvickly eller SuperBrugsen. Så glæd dig til at kunne nyde de mest udsøgte og unikke druer fra verdens førende vinhuse og -distrikter.

Cuvée Dissenay

Vi er helt nede ved Middelhavet mod syd, hvor druerne får masser af sol, men også lidt fugt ogskygge på grund af bjergene der omkranser området.

Chardonnay Her en meget udtryksfuld chardonnay med fyldig frugt, et velintegreret fadpræg samt en forrygende friskhed. Til lyst kød som f.eks. kylling eller til milde blåskimmeloste.
Pinot Noir Frisk og ret elegant med en frisk syre i behold. Til stegt andebryst, pasta eller ost.
Rosé Denne fine rosé er produceret på grenache noir druer høstet ved fødderne af Black Mountains. Her nyder vinstokkene plantet på sydvendte skråninger godt af det typiske middelhavsklima, hvor der er masser af sol og varme.

Bedste vine fra Irma i din lokale Kvickly eller SuperBrugsen

Godt nyt til alle vin-elskere, for nu kan du nemlig finde de bedste vine fra Irma i din lokale Kvickly eller SuperBrugsen

Så glæd dig til at kunne nyde de mest udsøgte og unikke druer fra verdens førende vinhuse og distrikter.