Personlig pleje

Astma- og allergivenlige
...og rimelig søde ved dig også

Når det kommer til personlig pleje, er det vigtigt at vælge produkter uden skadelige stoffer, som findes i mange af de ting, vi omgiver os med til dagligt. Det gælder især for de produkter, vi putter på huden, hvad enten det er cremer, lotion, læbepomade, solcreme eller noget helt andet. Huden er nemlig kroppens største organ, og det er derfor vigtigt at pleje den og give den omsorg med produkter, der beskytter mod overflødig kemi.

Med miljømærket kropspleje bliver det nemmere for dig at vælge unødvendige kemikalier fra i dagligdagen. Hos Änglamark finder du et stort udvalg af miljømærkede plejeprodukter til hele familien. Med vores astma- og allergivenlige plejeprodukter, er du derfor sikret produkter af høj kvalitet uden skadelige stoffer.

Stort udvalg af allergivenlige plejeprodukter

Alle vores produkter er Astma- og allergimærket og indeholder hverken farve, parfume eller stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Alle vores produkter til personlig pleje er desuden 100% fri for parabener og er produceret med få udvalgte ingredienser, så risikoen for allergiske reaktioner minimeres.

Du kan bl.a. vælge at forkæle din krop med Änglamarks Dermacare hudplejeserie, der passer godt på huden, som kræver særlig pleje. Denne hudplejeserie hjælper bl.a. med at forebygge, beskytte og reparere huden særligt i de kolde vintermåneder. Til de varme sommermåneder kan du finde den perfekte solcreme til netop din hudtype fra Änglamark, så både store og små er godt beskyttet mod solens stærke UV-stråler.

Med vores allergivenlige shampoo, balsam og mange andre hårprodukter, kan du få en ny glans på toppen. Du kan også forkæle huden med bodybutter, bodyscrub og sun lotion, som giver kroppen ekstra omsorg. Hele familien kan også bruge de mange sæber, deodoranter, barberskum, renseprodukter, bind, læbepomader og meget mere, som du finder blandt vores store udvalg i både butik og på net. Vores sortiment spænder vidt, og du kan derfor nemt finde alle dine personlige plejeprodukter, der fås af høj kvalitet og uden skadelige stoffer.

Undgå allergi og overflødig kemi med Änglamark-produkter

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, når vi udvikler vores produkter, så vi til enhver tid kan sikre de bedst mulige produkter af personlige pleje på hylderne. Alle de produkter, der har kriterier for miljømærkning, er Svanemærket. Det garanterer, at vores plejeprodukter opfylder de absolut højeste miljøkrav, tager hensyn til sundheden og har en høj kvalitet.

I Danmark er vi ramt af en sand allergibombe på grund af konserveringsmidlet MI, som bruges i personlige plejeprodukter. MI-allergi vil ofte være invaliderende, og når du først får allergien, vil du lide af den resten af livet.

Coop har aldrig accepteret MI i egne varemærker, og i samarbejde med vores leverandører har vi nu fjernet stoffet i alle andre varer på tværs af butikker i de mængder, hvor MI kan udgøre en risiko. Vi synes nemlig, at det er bedre at være for forsigtige end bagkloge.

Når du køber personlige plejeprodukter fra Änglamark eller nogen af Coops andre varer, er du dermed sikret et astma- og allergivenligt udvalg med kvaliteten i top.