Økologisk vin

Økologisk vin fra Änglamark

Vin kommer i mange forskellige smagsnuancer og dufte. Der er rødvin, hvidvin, rosé og mousserende vin. Der er de søde, milde, tørre, lette og kraftige. Hvad enten du er til det ene eller det andet, så har du helt sikkert en personlig favorit. Og vi kan alle blive enige om, at det altid er lækkert med et lille glas vin i ny og næ, om det så er til en hyggelig aftensmad eller til fest.

I Änglamark har vi et udvalg af lækker og smagfuld økologisk vin. Du har mulighed for at vælge imellem vores økologiske rødvin, som er en Pinot Noir og vores økologiske hvidvin, som er en Chardonnay.

Hvad er økologisk vin?

Økologisk vin er fremstillet af økologisk dyrkede druer, og er ikke blevet sprøjtet med pesticider og kunstgødning. Behandlingsmetoden og fremgangsmåden er anderledes ved økologisk vin, sammenlignet med de konventionelle vine.

Økologisk hvidvin - Chardonnay

Vores økologiske Chardonnay er fra Chile. Druerne til denne Chardonnay kommer fra Casablanca Valley i Chile. Duften og smagen af Änglamarks økologiske Chardonnay er sød, mild og frisk. Når du drikker denne vin, ledes tankerne hen på citrus, grape, og tropisk frugt som ananas. Du kommer også til at finde et strejf af vanilje, da en lille del af vinen har lagret på franske fade, for at give smagen dybde og fedme.

Änglamarks økologiske Chardonnay er til den tørre side med en lækker fyldig smag. Derudover er der en fin og god balance mellem frugt og syre i vinen.

Servér vores økologiske rødvin til

Änglamarks økologiske Pinot noir anbefales til let afkølet fisk og skaldyr med cremede saucer, retter med eksempelvis Änglamarks økologiske grise- og oksekød eller kylling.

Denne økologiske Pinot Noir kan også bruges som aperitif med skinke og andre lækre snacks til.

Økologisk rødvind - Pinot Noir

Änglamarks økologiske Pinot Noir er fra Chile. Druerne i vores Pinot noir kommer fra Bio Bio Valley i Chile, som er et af de sydligste vinområder i Chile. En del af vinen, som kommer derfra, er lagret seks måneder på franske fade.

Duften og smagen af Änglamarks økologiske Pinot Noir er frugtig, velsmagende og mild. I duften finder du friske jordbær, hindbær, vanilje og blomster noter.

Änglamarks økologiske rødvin, Pinot Noir, er til den tørre side og mellemfyldig smag.

Stort udvalg af lækre og økologiske varer hos Änglamark

Hos Änglamark går vi op i økologi og i varer, der er fri fra parabener og tilsætningsstoffer. Dette er til fordel for både naturen, dyr og os.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre, økologiske og allergivenlige produkter hos Änglamark. Du finder vores udvalg af økologiske varer hos en af Coops butikker.