Veganer

Änglamark udvider sortimentet med veganske produkter

Som noget helt nyt lancerer Änglamark en serie af veganske produkter. Änglamark vil gerne gøre det nemmere at leve plantebaseret og vegansk med produkter der er fri fra parabener og animalske ingredienser.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment – herunder vores udvalg af veganske produkter. Følg med i vores veganske serie, hvor vi løbende udvider med flere produkter til dig og din familie. Se også vores udvalg af veganske produkter indenfor kolonial her.

Vegansk smør

Änglamarks vegansk smørbar består af solsikkeolie, kokosolie og palmeoliefri sheasmør. Den smelter på tungen, og så er dem god til mange formål. Derudover er vores veganske smør 100% plantebaseret samt et mælkefrit produkt, som er fri fra animalske produkter.

Smør Änglamarks veganske smør på det lune brød om morgen. For selvom vores vegansk smørbar er vegansk, smelter det på brødet, som det skal og kan nydes som tandsmør. Du kan også vælge at bruge vores veganske smør til frokosten eller til madlavningen om aftenen.

Vegansk chokolade

Som noget helt nyt, lancerer Änglamark nu vegansk chokolade. Der er to varianter, der er et vegansk supplement i serien af vores mange andre chokoladeplader.

Vegansk slik

I vores veganske sortiment finder du også vores vegansk slik, som er et lækkert alternativ til ’almindelig’ slik. Änglamarks veganske slik er fri for parabener, gelatine, og så er vegansk slik helt fri fra tilsætningsstoffer.

Änglamark har fem forskellige varianter af vegansk slik:

  • Frugtskum
  • Colaflasker
  • Frugtvingummi
  • Finsk lakrids
  • Lakridsmix

Fælles for alle vores varianter af vegansk slik er, at alle varianter er 100% veganske, økologiske og udelukkende af naturlige smags- og farvestoffer.

Veganske snacks

Snacks til alle maver på farten - både til store og små. Änglamarks frugtbidder og dadelbarer er alle veganske og gør hverdagen lidt nemmere. Sluk den lille sult eller sukkercraving med et økologisk og vegansk alternativ.

Veganske plantedrikke

Plantebaserede drikke er enten lavet på korn, nødder og bælgfrugter, og er et rigtig godt vegansk alternativ til mælk. Hos Änglamark har vi samlet et stort udvalg af alle slags veganske plantedrikke. Du finder både mandeldrik, sojadrik, havredrik samt risdrik.

Hvad er en veganer?

Vegansk og plantebaseret kost hører man oftere og oftere til, men hvad vil det egentlig sige at være veganer?

Når man er veganer, består ens kost hovedsageligt af plantebaseret kost, og man undgår animalske produkter som mælk, æg og ost. Det vil altså sige, at man som veganer ikke spiser produkter, som kommer fra dyr - kød fra dyr, modermælk fra dyr og produkter med mælk og gelatine er dermed ikke vegansk.

Vegansk kost består derfor hovedsageligt af grøntsager, bælgfrugter, nødder, korn og plantematerialer som tofu, soya og mandelmælk.

Det kan måske lyde svært kun at leve af plantebaseret, men der er mange veganske alternativer. Hos Änglamark hjælper vi dig på vej med vores veganske serie, hvor du løbende kan finde nye smagfulde, veganske produkter.