Boligtilbehør

Vælg Änglamark med god samvittighed

Änglamarks miljø- og allergivenlige produkter er efterhånden blevet en naturlig del af mange danske hjem. Produkterne spænder bredt - fra vaskemiddel til kokosolie, fra babypleje til stearinlys og meget andet. Nu kan du også finde Änglamark produkter inden for boligtilbehør og borddækning, som du kan bruge til at sprede hygge i indretningen af dit hjem. Vi tilbyder nemlig både Svanemærkede stearinlys, bloklys, antiklys og servietter m.m. i Änglamarks sortiment af boligtilbehør.

Når du køber Änglamark boligtilbehør, hvad enten det er fyrfadslys, stearinlys eller servietter, kan du derfor gøre det med god samvittighed. Du støtter nemlig både naturen og de grønne skove, da alt vores boligtilbehør er fremstillet af bæredygtige materialer med omtanke for miljøet.

Änglamark fyrfadslys

Som noget helt nyt kan du nu også finde vores Svanemærkede fyrfadslys i Änglamarks sortiment og i butikkerne landet over. Änglamark fyrfadslys er miljømærket med Svanen, som er din garanti for et godt miljøvalg og hensyntagen til hjemmets indeklima. Fyrfadslyset er desuden kvalitetssikret via sod- og brandtest. Vægen er fremstillet af økotex certificeret bomuld, og selve fyrfadskoppen er fremstillet af minimum 75% genbrugsplastik.

Bordopdækning

Med vores udvalg af forskelligt boligtilbehør kan du til enhver tid dække et nydeligt bord til en festlig lejlighed, en hyggelig middag med venner og familie eller en romantisk aften med din kære. Du kan eksempelvis få 3-lags servietter i høj kvalitet til både kaffe-, frokost- og middagsbordet og vælge mellem seks forskellige farver, hvad end du er til grøn, rød, hvid sort eller en helt anden farve.

Du kan bl.a. bruge servietter i den røde farve i kærlighedens tegn, den sorte farve til et festligt nytår og andre farver til flere festlige temaer. Du kan også pifte borddækningen op med stearinlys, fyrfadslys eller bloklys, som du kan bruge til at sprede en hyggelig stemning på de kolde vinterdage eller blot til en romantisk anledning. Lysene fås i adskillelige former, varianter og farver, så du kan finde netop de lys, der passer til dit hjem. Alle vores Svanemærkede stearinlys fås i 100% stearin.

Änglamark - Et godt miljøvalg

Vi sætter høje krav til vores produkters kvalitet og med omtanke for miljøet. Derfor er kravet til vores boligtilbehørsprodukter, at det i sig selv skal være miljøvenligt, og når du bruger boligtilbehøret, skal det medvirke til en mindre miljøbelastning. Når du vælger Änglamarks boligtilbehør, kan du derfor have god samvittighed.

Änglamarks servietter er eksempelvis de første servietter i Danmark, der både har Svanemærket og FSC-mærket. Det giver dig bl.a. en garanti for, at servietternes papir er lavet af træ fra bæredygtige skovområder, at kvaliteten er høj, og at der har været minimalt udslip af miljø- og sundhedsskadelige stoffer under produktionen. Änglamark er derfor et godt miljøvalg. Her kan du læse mere om de forskellige mærkeordninger.