Blomster

Smukke forårstulipaner

Om foråret har Änglamark tulipaner i masser af farver. Blomsterløgene er dyrket økologisk uden brug af pesticider og kunstgødning hos vores samarbejdspartner i Holland.

Efter at blomsterløgene høstes, opbevares de kun i vand, indtil de springer ud. De fine tulipaner holder længst, hvis enderne af stilkene skæres diagonalt, og opbevares i frisk stuetempereret vand.

EKO-Flora dyrker 10 hektar økologiske tulipaner. Dette har de gjort siden 2005 med blot fem ansatte. Plantematerialet er plantet på organisk jord. Der bruges ikke pesticid eller gødning under processerne og ukrudtet er kontrolleret manuelt. Virusudvælgelsen er allerede foretaget på marken, efter at pærerne er høstet og skrællet for hånd. Derefter plantes de i bakker i organisk pottejord. Efter denne proces modtager de kun regnvand, selvfølgelig igen uden pesticider eller gødning!

Änglamark frøsortiment

I dag har vi 67 varianter af økologiske frø i vores sortiment. Du finder blandt andet:

  • 8 prydblomster
  • 43 grøntsager
  • 13 krydderurter

Vi udvikler og forbedrer hele tiden vores frøsortiment, så du kan gro og dyrke din have eller dit drivhus, præcis som du ønsker det.

Har du grønne fingre?

Änglamark giver dig mulighed for at få økologi fra jord til bord med de forskellige Änglamark-produkter.
Vores jordproduktsortiment rækker lige fra såjord og frøsorter til plantejord, økologisk hønsegødning og økologisk flydende gødning. Dermed forkæler du ikke blot jorden, men du forkæler ligeledes dig selv med de økologiske muligheder til og fra din egen have.