Økologisk babymad

Babymad fra Änglamark

Når det gælder fødevarer og babymad, er Änglamark altid 100 % økologisk. Med økologi siger du farvel til pesticider og goddag til den gode smag. Du er også med til at sikre en ren og rig natur – noget vi går meget op i hos Änglamark.

Hos Änglamark finder du et bredt udvalg af forskellige varianter inden for babymad. Der er alt fra babygrød til smoothies og meget mere. Fælles for dem alle er, at de er 100 % økologiske og proppet med gode smage, så dit barn kan udvide sine smagsløg fra starten af.

Vær dog opmærksom på, at der en aldersanbefaling for, hvornår dit barn må få vores produkter. Det anbefales, at du først begynder at give dit barn mange af vores produkter, når de er mellem 4 og 6 måneder. Er du i tvivl om, hvilket produkt dit barn må få samt hvornår, kan du altid finde vores anbefalinger på produktets emballage.

Babygrød, smoothies og meget andet

I vores babymad sortiment finder du smoothies, som er produceret af 100 % økologiske frugter og uden tilsat sukker. Vores smoothies kommer i mange forskellige smagsvarianter, så det er muligt at finde dit barns favorit. Det er bare med at gå på jagt og finde dit barns favoritsmag. Vores smoothies kommer i en praktisk indpakning, som gør det nemt at have dem med på farten, hvis en lille sult skulle trænge sig på.

I vores sortiment finder du også babymos med forskellige smagsvarianter. Du finder blandt andet babymos lavet på forskellige frugter. Sundhedsministeriet anbefaler, at du begynder at supplere med disse varianter, når dit barn er omkring 4 måneder. Du finder også babymos lavet på forskellige middagsretter, som for eksempel lasagne eller gulerods- og kartoffelmos. Disse varianter anbefales, at du supplerer med, når dit barn er omkring 6 måneder. Derudover finder du også speltgrød, müsligrød, havregrød og meget andet babymad i vores sortiment.

Når du vælger at købe økologisk babymad fra Änglamark, er du samtidig med til at skabe et renere miljø og en grønnere fremtid for dit barn. Fortsæt den økologiske stil med økologi i madpakkerne, når dit barn bliver større.