Baby og søvn

Änglamarks Svanemærket babydyner og sengetøj

Hos Änglamark går vi højt op i at give dit barn en sund opvækst, og det gør vi ved bl.a. at tilbyde et stort udvalg af Svanemærket babydyner, sengetøj og hovedpuder, der sikrer dit barn en god nats søvn. Vores Änglamark babydyner og babysengetøj består af 100 % økologisk bomuld, som er blødere end konventionel bomuld, hvilket gør det mere behageligt for din baby at putte sig i babydynen.

Vores udvalg af Svanemærket babydyner og sengetøj er derfor din garanti for både et godt miljøvalg og høj kvalitet for din babys søvn. Vi har desuden også allergivenlige bleer, der har en blød overflade indvendigt, der gør, at dit barns sarte hud let kan ånde, hvilket medvirker til en behagelig nattesøvn.

Vælg Änglamark og få en bekymring mindre

Mange forældre oplever ofte, at deres barn ikke sover ordentligt gennem natten, og det kan give en følelse af skyld over, at man ikke giver barnet den søvn, som den har brug for. En nyfødt baby sover i gennemsnit 15-17 timer i døgnet, og det betyder derfor meget, at din baby ligger godt med en god babydyne, som den kan putte sig i.

Når du vælger Änglamarks svanemærkede babydyner og sengetøj, får du derfor en bekymring mindre, og du minimerer samtidig barnets risiko for bl.a. at fremprovokere astma og allergier. Læs desuden om vores allergivenlig babypleje, der består af et godt udvalg af babyplejeprodukter, bl.a. zinksalve, babyshampoo, bleer og vådservietter.

Du kan finde Änglamark baby- og børnemadrasser samt puder og dyner på

Babydyne fra Änglamark

Helårsdyne 67 x 100 cm

Babydyne fra Änglamark

Sommerdyne 70 x 100 cm

Juniordyne fra Änglamark

Helårsdyne 100 x 140 cm

Juniordyne fra Änglamark

Sommerdyne 100 x 140 cm