Franskbrød

Der er ikke noget, der slår et nybagt franskbrød med en god skorpe og med lækkert pålæg på. Uanset om det er en skive ost, syltetøj eller Nutella, der er dit foretrukne pålæg på franskbrødet, er der noget helt særligt over at sætte tænderne i en velsmagende skive. Når man kan smage at der er blevet kælet for brødet og både smagen og håndværket går op i en højere enhed, er der ikke noget, der kan slå et nybagt franskbrød – uanset hvilken type der er tale om. I SuperBrugsen finder du altid et stort udvalg af forskellige typer af franskbrød, og vi har helt sikkert et til dig også.

Velsmagende franskbrød til fornuftige priser

Vores franskbrød er lækre hvedebrød, hvor vi virkelig har kælet for alle detaljer. Vi behandler altid dejen med en nænsom hånd, og lader den hæve i op til 18 timer, så brødet bliver luftigt. Vi bager flere af vores franskbrød på vores egen hjemmelavede surdej, hvorfor du vil opleve at vores franskbrød har deres egen unikke smag og en dejlig, saftig krumme. Vi bager franskbrød hver dag, hvorfor du altid kan finde friskbagt franskbrød hos bageren i SuperBrugsen. Vi garanterer altid friskt bagerbrød til gode priser – det kalder vi BrødCooperativet.

Nemt franskbrød til en travl hverdag

Det er ikke altid, der er tid til at prøve kræfter med en opskrift på franskbrød derhjemme, når børnene skal hentes, der skal købes ind og aftensmaden og madpakkerne skal laves. Hos bageren i SuperBrugsen får du det nemmeste franskbrød – det eneste du skal gøre, er nemlig bare at hente det.

Gammeldags franskbrød eller et groft franskbrød?

Det kan være svært at vælge det helt rette franskbrød, når der er så mange forskellige at vælge imellem. Hos bageren i din lokale SuperBrugsen finder du både de klassiske, danske, gammeldags franskbrød, som vores bedsteforældre bagte dem. Du finder desuden et væld af kernerige og grove franskbrød, som måske endda viser sig, at være familiens nye favorit. Find din nærmeste butik her.

Hvis du leder efter noget lækkert pålæg til dit friskbagte franskbrød, kan du med fordel holde øje med de lækre tilbud på pålæg i vores tilbudsavis. Se tilbudsavisen her.

FAQ om franskbrød

Hvilke typer franskbrød findes der?

Der findes en masse forskellige typer franskbrød, bl.a. surdejsbrød, gammeldags franskbrød, græskarbrød og mange flere. Se udvalget i din lokale SuperBrugsen.

Hvad er et franskbrød?

Franskbrød er et hvidt hvedebrød, som vi i Danmark har tradition for at spise og lave selv.

Kan jeg få friskbagt franskbrød i SuperBrugsen?

Ja, vores bagere bager friskt brød hver dag, så du altid kan få fingrene i velsmagende franskbrød.