Boller

Der er ikke noget der slår duften af friskbagte boller, som langsomt spreder sig i huset, når de tages ud af ovnen. Det er en magisk stemning, der bollerne bidrager til – især hvis det er en søndag morgen, hvor familien skal hygge om morgenmaden med de lune boller. I SuperBrugsen er du sikret samme magiske fornemmelse, når du køber nybagte boller hos bageren. Vi bager hver dag, og du kan altid være sikker på at finde forskellige varianter, så der er noget for enhver smag.

Alt fra sunde boller til chokoladeboller

Når du bager boller derhjemme, kan det være svært at gøre alle tilfredse, hvis der er forskellige holdninger til, hvilken bolle der er den bedste. I SuperBrugsen finder du hos BrødCooperativet altid en masse forskellige boller, bl.a.:

  • Sunde boller
  • Grove boller
  • Kernerige boller
  • Teboller
  • Chokoladeboller
  • Og meget mere

Uanset om du er til luftige boller eller boller med masser af sprødhed, finder du dem hos bageren i SuperBrugsen.

Fødselsdagsboller

Alle ved at der til enhver fødselsdag hører sig lækre fødselsdagsboller til inden kagemanden serveres. Hvis du skal holde fødselsdag for en du har kær og du ikke vil bruge tiden i køkkenet, kan du med fordel hente dine fødselsdagsboller i SuperBrugsen. Du kan også bage dine egne fødselsdagsboller eller prøve kræfter med en af de andre bolleopskrifter, fx Skyrboller med spelt eller gulerodsboller.

Nemme boller fra SuperBrugsen

Den nemmeste måde at få fingrene i smagfulde, friskbagte boller er ved at bage dem selv eller ved at hente dem i din lokale SuperBrugsen. I SuperBrugsen kan du altid få nemme boller, da du ikke selv kan i gang med at bage dem. Hos os er du tværtimod altid sikret god smag og høj kvalitet. Find boller hos bageren i din nærmeste SuperBrugsen her. Du kan også holde dig opdateret på gode tilbud i vores tilbudsavis. Se tilbudsavisen her.

FAQ om boller

Kan man købe fødselsdagsboller hos bageren?

Ja, du kan købe fødselsdagsboller og kagemand hos bageren i SuperBrugsen.

Hvilke typer boller findes der?

Der findes mange forskellige typer af boller, bl.a. chokoladeboller, grove boller, gulerodsboller og skyrboller. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke typer at boller du kan lave.

Kan jeg få økologiske boller hos bageren?

I SuperBrugsen forsøger vi hele tiden at udvikle økologiske alternativer, hvorfor du i en række butikker kan finde økologisk brød på bagerhylderne.