Din lokale bager i SuperBrugsen

I din lokale SuperBrugsen kan du finde vores bager. Vores bager er SuperBrugsen måde at tilbyde lækkert og friskt bagerbrød og kager, til en god pris – det kalder vi for BrødCooperativet, som du kan læse mere om her. I bageren kan du købe morgenbrødet i weekenden, brødet til madpakkerne eller kagen til aftenkaffen. Du kan med fordel tjekke SuperBrugsens morgenpakke ud, for et godt tilbud på rundstykker og wienerbrød. Læs mere om vores morgenpakke her.

Bagværk af kvalitet

Bageri er et håndværk, og vi sætter en ære i levere kvalitetsbagværk. Derfor bager vi efter de bedste opskrifter og baserer det på gode råvarer, for så mener vi, at brødet får den bedste smag. Det hele bliver lavet til en overkommelig pris, fordi i SuperBrugsen mener vi, at alle fortjener, at deres måltid er baseret på friskt kvalitetsbrød.

Bagværksudvalg

Vores bager tilbyder et bredt udvalg af det klassiske bagværk som danskerne kender og elsker. Du kan derfor altid finde et bredt udvalg af brød, boller og kager. Det er også muligt at bestille kager, såsom kagemænd og -koner, til festlige lejligheder. Vores sortiment består blandt andet af:

Køb dit brød i SuperBrugsens bager

Står du og skal have fat i morgenbrød, eller er du bare kagesulten? Så kig forbi SuperBrugsen bager og find vores kvalitetsbagværk. Du kan finde din lokale SuperBrugsen her. Du er også velkommen til at finde inspirationer i vores tilbudsavis. Tilbudsavisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.

FAQ om SuperBrugsens bager

Hvad er SuperBrugsens bager?

SuperBrugsens bagerafdeling findes lokalt og tilbyder et bredt udvalg af bagværk til en god pris.

Hvad tilbyder SuperBrugsens bager?

Du kan i SuperBrugsens bager finde et bredt udvalg af det klassiske bagværk som dansker kender og elsker. Alt fra rundstykker, over brød, til kager.

Kan jeg bestille festkager i bageren?

Ja, SuperBrugsens bager tilbyder mulighed for at bestille kager til festlige lejligheder. De skal dog bestilles senest et par dage før, kagen skal afhentes. Kontakt din lokale SuperBrugsen vedr. bestillingsdato – find kontaktinformationer her.