Om SuperBrugsen

Coop SuperBrugsen er en ægte madbutik. Det er her, du finder den gode smag og den bedste kvalitet til både hverdagen, weekenden og særlige lejligheder. Og fordi vi er foreningsejet og køber stort ind, koster vores mad væsentligt mindre, end du måske tror.

Vi har fire gange så mange varer som discount-butikkerne, masser af specialvarer, og så har vi vores dygtige fagfolk som bager, grønthandler og slagter, der sikrer dig de bedste løsninger til dit madbehov. Når det skal gå stærkt og være nemt, har vi et stort udvalg af gode og velsmagende færdigretter af høj kvalitet til hele familien. Vores princip er nemlig, at det, vi sælger, skal være mere værd, end det koster.

Det synes, vi giver mening.

Velkommen i Coop SuperBrugsen – din madbutik!

Vi handler om dig

Hver dag starter vi på en frisk med nybagt brød, friskt frugt og grønt, ny inspiration til aftensmaden og flere sunde retter, der er lige til at spise. Hver dag tager vi som Danmarks største supermarked ansvar ved at gå foran loven, hvis vi ikke finder den tilstrækkelig omkring skadelig stoffer i hverdagen. Hver dag handler vi om dig, så du kan handle godt. Så vi sammen med vores 1,9 millioner medlemmer kan dyrke fællesskabet om bedre mad.

kunder-i-coop-butik.jpg
SB_opskrifter_600x400.jpg

Hvad skal vi have at spise?

Alle kender spørgsmålet, og alle prøver hver dag at gøre sit bedste. Som Danmarks største supermarked arbejder vi på at gøre det nemmere for dig at spise mere økologisk, mere varieret og mindre sødt. Vores slagtere står parate med nye udskæringer, nye færdige retter lige til at varme og med gode tips til madpakken. Grønthandlerne gør det samme med de friskeste sæsonvarer – og vi har også haft rivejernet og skrællekniven fremme de dage, hvor du ikke selv har tid til det.

Flere lokale råvarer.

Som Danmarks største supermarked er vi med til at holde hjulene i gang hos mange af landets store og små avlere og støtter ildsjæle i produktionen af bedre fødevarer. Så noget af frugten og det grønne eller nogle af kødvarerne, du finder i din nærmeste butik, kommer måske fra markerne lige i omegnen. Det er mere bæredygtigt. Og så smager varer, der er i højsæson, nu én gang allerbedst.

1920x768gulerod.jpg
thiese1-600x400.jpg

Ansvarlighed for både mennesker og miljø.

Som Danmarks største supermarked tager vi ansvar med et bredt udvalg af varer, der er produceret med omtanke for både mennesker og miljø. Vi går forrest ved at fjerne skadelige stoffer i både mad og tekstiler, også selv om de stadig er lovlige. Vi har indført vores eget dyrevelfærdsmærke, fordi vi ikke mente, at statens var godt nok. Siden det blev indført i 2016 har flere og flere dyr mærket vores dyrevelfærdshjerter. Vi tager ansvar for kvaliteten i alt, hvad vi gør, så det både er trygt og nemt for dig at handle godt. Også når det skal foregå i al hast omkring ulvetid.

Først med deleøkonomien.

Som Danmarks største supermarked adskiller vi os fra alle andre ved at være ejet af vores medlemmer. Vi blev grundlagt på deleøkonomiens præmisser – bare 150 år forud for vores tid. Hver dag arbejder vi for vores medlemmers bedste og den almene sundhed. Hver dag åbner vi vores 235 butikker ud mod en verden i forandring. Det handler vi på. Fordi vi handler om dig.

om superbrugsen.PNG