Fastelavn

Kan du gætte hvem, jeg er? Endelig er det den tid på året, hvor vi kan iklæde os fantasifulde kostumer, kåre årets kattekonge og fylde maven med det lækreste bagværk. Det er selvfølgelig fastelavn, vi tænker på. Vi elsker fastelavn! Det er som om, at vintermørket bliver sat på pause, når kalenderen siger fastelavn, og der nu står sjov og ballade i kalenderen. 

Se med her på siden, hvor vi giver jer de lækreste opskrifter på fastelavnsboller med dejligt fyld. Vi giver jer også sjove og kreative skabeloner på fastelavnsmasker, søde fastelavnskatte og fint pynt til riset. Så er det nemt for dig og familiens små at udfolde jer kreativt.

Lækre fastelavnsboller med hindbær

Vi giver dig her opskriften på de lækreste, bløde fastelavnsboller med dejligt hindbærfyld. De er lige til sætte tænderne i.

Fastelavnsboller med æblekompot og pistacieremonce

Disse skønne fastelavnsboller må næsten være vores yndlings. De er fyldt med æblekompot og pistacieremonce, der på bedste vis kombinerer det søde med det sure.

Kreativ fastelavnsfest

Fastelavn indbyder til sjove og kreativer timer sammen - både store og små i familien. Vi giver jer her sjove skabeloner, så I sammen nemt kan fremtrylle fantasifulde masker, en sød kat og flot fastelavnspynt til riset. Så er festen (snart) skudt i gang!

Kan du gætte, hvem jeg er?

Find lim, saks og tuscher frem. Nu skal I lave sjove fastelavnsmasker! Vi giver jer her, en skabelon, der er nem at gå til, på fantasifulde fastelavnsmasker. Klip og lim delene sammen og farvelæg derefter fastelavnsmaskerne fint.

Sådan laver I flot fastelavnspynt

Der er noget særligt ved hjemmelavet pynt. Derfor giver vi jer her en nem skabelon på festligt fastelavnspynt til fastelavnsriset. Nyd en kop varm kakao, imens I er kreative. Så er hyggen helt i top!

Lav en festlig fastelavnskat 

Ingen fastelavnsfest uden en fastelavnskat. Her viser vi jer, hvordan I kan forvandle en kedelig toiletrulle til en sød og festlig fastelavnskat. Skabelonen er meget nem at gå til, så selv de mindste i familien kan være med.

Gammeldags og nostalgiske fastelavnsboller 

Meyers gammeldags fastelavnsboller

De er bagt efter barndomsmindet og smager af nostalgi. Bollerne er luftige med en let kardemommesmag og en porøs, smøragtig skorpe.